Compaktuna

the-smartest-way-to-build

Waarom kiezen bouwprofessionals al meer dan 65 jaar voor COMPAKTUNA?

 

Onze succesformule is eenvoudig: kwaliteit gecombineerd met innovatie wat resulteert in betrouwbare bouwspecialiteiten. Van gerenommeerde hulpstoffen voor mortels, hoogperformante tegellijmen, professionele mortels tot technische cementpleisters, lijmen en afdichtingen. Graag delen we onze diepgaande kennis en expertise door middel van trainingen, opleidingen en technische ondersteuning.

 

COMPAKTUNA is een Belgische toonaangevende producent en maakt deel uit van de Zwitserse Holcim Group. Samen werken we aan de toekomst door middel van innovatieve en duurzame bouwoplossingen.

Nieuws

NIEUW: RAPOLITH® 2 kg

De waterdichte snelcement RAPOLITH® voor snelle cement- en betonwerken.​​​​, is nu ook verkrijgbaar in emmers van 2 kg. Super handig!

NIEUW: SEAL-ALL® XT CRYSTAL CLEAR

Ontdek deze glasheldere elastische lijmkit met een goede uv-bestendigheid, voor het verlijmen van natuursteen, keramiek, spiegels, hout, metalen, kunststoffen, etc.

NIEUW: BETON FIX RAPID

Ontdek deze unieke, gebruikskare, snel uithardende betonmortel voor het vastzetten van palen, afsluitingen, schommels... Kan verwerkt worden door uit te gieten in water zonder mengen, maar kan ook in de kuip gemengd worden. Super praktisch!

NIEUW: DE INNOVATIEVE TECHNOLOGIE AIRIUM®

Maak kennis met de nieuwe minerale veelzijdige isolatietechnologie en ontdek de isolerende chapemortel AIRIUM® 350.

SEAL-ALL XT 9 HIGH TACK

Ontdek de voordelen van deze krachtige elastische lijmkit met hoge aanvangskleefkracht voor allerlei toepassingen.

Nieuw: SILICONE GR

Ontdek onze nieuwste innovatie SILICONE GR, een gestructureerde matte afdichtingskit specifiek ontwikkeld voor het elastisch afdichten van grootformaat terrastegels.

Nieuw etiket voor SILICONE SN & NA

Onze afdichtingskit voor sanitaire toepassingen en natuursteen krijgt een nieuw jasje! Nieuwe uitstraling, nog steeds even gemakkelijk toe te passen.

COMPAKTUNA lid van Bovatin Nederland

COMPAKTUNA sluit zich aan bij Bovatin, de Vereniging van Tegelzetbedrijven in Nederland waar de kwaliteit van onze tegellijmen sterk gewaardeerd wordt.

Maak kennis met COMPAKTUNA

Waarom is COMPAKTUNA al meer dan 65 jaar de slimme keuze voor de vakman?

Nieuwe folder voor de tuinaanlegger

Download hier de folder 'Basisproducten voor de tuinaanlegger'. Technische ondersteuning nodig? Contacteer ons op info@compaktuna.be of bel ons op het gratis nummer 0800 92 279.

Welkom aan onze nieuwe collega Koen

Koen Van der Cammen komt ons sales team vervolledigen als Technisch-Commercieel Adviseur. Welkom Koen!

Welkom aan onze nieuwe collega Marlon

Graag stellen we Marlon Lambion voor. Hij komt ons sales team versterken als Technisch-Commercieel Adviseur. Welkom Marlon!

Nieuwe folder COMPAKTUNA® - COMPAKTUNA® PRO

Download hier de folder 'Geconcentreerde kunststofdispersies voor het versterken en verbeteren van mortels en beton.' Technische ondersteuning nodig? Contacteer ons op info@compaktuna.be of bel ons op het gratis nummer 0800 92 279.

Binnenin COMPAKTUNA

Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij COMPAKTUNA? Neem alvast een kijkje in onze productie-afdeling.

COMPAKTUNA - The smartest way to build.

We bieden de bouwprofessional een compleet assortiment van producten waarvan de kwaliteit al jaren onomstotelijk is bewezen.

COMPAKTUNA SAFETY DAY 2023

Tijdens de Compaktuna Safety Day werden activiteiten rond HSE georganiseerd waaronder een rondgang in de productie om te kijken waar de werkplek nog veiliger kan. Een veilige werkomgeving start immers bij elk van ons, met orde & netheid en een kritisch oog. De Global HSE Days worden jaarlijks georganiseerd, daar gezondheid en veiligheid op het werk de hoogste prioriteit genieten bij Holcim.

Nieuwe folder voor de tegelzetter

Download hier de folder 'Basisproducten voor de tegelzetter'. Technische ondersteuning nodig? Contacteer ons op info@compaktuna.be of bel ons op het gratis nummer 0800 92 279.

Aangepast COMPAKTUNA logo op silo

Heb jij het ook al gemerkt? Het logo op de COMPAKTUNA-silo, zichtbaar tot op de E40 Zwijnaarde, is gewijzigd waarbij 'PTB' werd verwijderd en het HOLCIM-logo werd toegevoegd.

Nieuwe kantoren

Het marketing team van COMPAKTUNA verhuisde naar de nieuwe kantoren van Holcim te Sint-Denijs-Westrem, samen met de collega's van Cantillana. Als 4e pijler van Holcim bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

PUTZUNA® PL

Watervaste pleister op cementbasis voor het bepleisteren van gevelplinten onder de waterkeringslaag.

DOUCHE KIT LIQ

Deze handige afdichtingskit bestaat uit 4 kg MEMBRANE LIQ, 2 manchetten, 12 m versterkingsvlies en 1 blokborstel voor een waterdichte, elastische onderlaag voor wanden en vloeren van douches.

Compaktuna Joint HY Premium

Snel uithardende waterafstotende voegmortel met een buitengewone verwerkbaarheid.

SILICONE SN & NA AFDICHTINGSKIT

Voor natuursteen, parket en sanitaire toepassingen in 16 kleuren: gemakkelijk verwerkbaar, schimmelwerende werking, goede hechting op verschillende ondergronden. Vraag nu GRATIS je stalenkaart aan via
marketing@compaktuna.be.

Compaktuna Afdichtingskit voor douches

Waterdichte, elastische onderlaag voor wanden en vloeren van vochtige ruimtes.

Compaktuna EGALISER-EN

Gebruiksklare egalisatiemortel met uitstekende vloei, snelle uitharding en extreem gladde afwerking.

FLEXcement® PREMIUM

Super flexibele lichtgewicht tegellijm met een buitengewone aanhechting voor het plaatsen van grootformaattegels.

Compaktuna reshaped

Een nieuw logo, dezelfde kwaliteit, een nog ruimer assortiment!