P.T.B.-Compaktuna®

P.T.B.-Compaktuna®

Beter bouwen begint bij P.T.B.-Compaktuna®

Beter bouwen begint bij P.T.B.-COMPAKTUNA®

Bouwbeurs 2015

Bouwbeurs 2015

Succesvolle deelname aan de Internationale Bouwbeurs te Utrecht, Nederland

Van 9 tot 13 februari 2015 nam PTB-COMPAKTUNA® deel aan de Week van de Bouw en de Bouwbeurs te Utrecht, Nederland.
 
Deze eerste deelname was meteen een schot in de roos!
Door het grote aantal geïnteresseerden werd een meer dan gemiddeld (in vergelijking met andere standhouders) aantal bezoekers op onze stand verwelkomd en geregistreerd.
Ook het profiel van onze bezoekers sprak boekdelen: hoofdzakelijk eindbeslissers en zaakvoerders enerzijds en eindgebruikers/aannemers anderzijds.
 
Door het goede en vlotte contact werden verschillende nieuwe relaties opgebouwd en afspraken voor verdere samenwerking opgemaakt. Vele eindgebruikers werden naar de verdeler dichtst bij hen in de buurt doorverwezen en iedereen ontving na het beursbezoek nogmaals de documentatie in elektronische vorm.
 
Speciale aandacht ging uit naar de sterproducten PUTZUNA® HY, COMPAKTUNA® en COMPAKTUNA® PRO en FREEZTEQ®. Daarnaast ook naar PLASPACTUNA® en naar de verschillende tegellijmen.
Zelfs de speciaal voor de Bouwbeurs gemaakte demonstratiepanelen oogsten zoveel succes dat die ondertussen bij enkele van onze klanten staan opgesteld.
 
Gezien ons aanvoelen dat de focus op renovatie blijft en het heersende gevoel dat de bouw terug aantrekt, was onze deelname aan de beurs ideaal om verder op relatieverbreding en –verdieping met klanten en prospecten in te zetten.
Iets wat door de vele standbezoekers erg werd geapprecieerd!
 
Kortom, de basis is gelegd om een volgende deelname aan de Bouwbeurs 2017 zeker te overwegen…!

Bekijk het product