Producten Hulp nodig bij een product?> Bezoek onze FAQ

Welkom bij P.T.B.-COMPAKTUNA®

P.T.B.-COMPAKTUNA® is een Belgisch bedrijf actief in de productie en verdeling van duurzame bouwspecialiteiten. We bieden een breed assortiment producten aan: van toeslagstoffen voor mortel en beton tot kant-en-klare tegellijmen, pleisters en voegmortels.

Lees meer...

VERDEELPUNTEN

VERDEELPUNTEN

Op zoek naar één of meerdere verdeelpunten in de buurt? Wij helpen je graag op weg!

Stuur ons je gegevens...

IN DE KIJKER

IN DE KIJKER

Onze producten in detail bekeken. Een overzicht van realisaties, evenementen en weetjes.

Kijk mee...

OPLEIDINGEN

OPLEIDINGEN

Een vraag over een specifieke tegellijm of betonmortel? Laat je overtuigen op onze opleidingsdagen. 

Inschrijvingen...

VACATURES

VACATURES

Wordt jij onze nieuwe collega? Solliciteer online op één van onze vacatures! 

Onze jobs...

Nieuws

09/07/2014 - Bouwbeurs 2015

 

BOUWBEURS 2015 met P.T.B.-Compaktuna® 

P.T.B.-Compaktuna® neemt deel aan de BouwBeurs 2015 van 9-13 februari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht, Nederland. De BouwBeurs is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Met live demonstraties, nieuwe producten en volop entertainment. U kan ons vinden in hal 10 op stand 10.C014. Mogen wij u daar ook begroeten?

 

www.bouwbeurs.nl

 

P.T.B.-COMPAKTUNA - BETON NM RAPID

15/07/13 - P.T.B.-BETON NM RAPID: de snelste betonmortel, nu ook in plastic verpakking

Onze supersnelle gebruiksklare betonmortel P.T.B.-BETON NM RAPID is vanaf heden verkrijgbaar in een duurzame plastic verpakking van 25 kg. De nieuwe verpakking is zeer stevig, garandeert een lange bewaartermijn en is bestand tegen een fikse regenbui. Tevens zijn de zakken voorzien van een full-color bedrukking, foto's en een werkwijze in 3 talen. Er is tevens een QR code aangebracht om de volledige productfiche snel binnen handbereik te hebben.

Ontdek hier de vele voordelen van onze plastic zakken.

Meer info

P.T.B.-COMPAKTUNA - FLEXcement RAPID 5 kg

09/04/13 - FLEXcement® RAPID nu ook beschikbaar in handige 5 kg plastic verpakking met handvat

Deze tegellijm van de beste kwaliteit, type C2 FTE S1, waarbij de betegelde ruimtes reeds na 3 uur kunnen betreden worden, is nu ook verkrijgbaar in een 5 kg plastic zak met handvat.
De nieuwe verpakking is zeer stevig, garandeert een lange bewaartermijn en is bestand tegen een fikse regenbui. De plastic zakjes worden liggend getransporteerd en kunnen rechtstaan in het rek. Tevens zijn de zakjes voorzien van een full-color bedrukking, foto's en een werkwijze in 3 talen. Er is tevens een QR code aangebracht om de volledige productfiche snel binnen handbereik te hebben.

Meer info

P.T.B.-COMPAKTUNA - Silicone SN & NA

15/11/12 - SEAL-ALL® XT 8: uitbreiding kleurassortiment met de kleuren zwart en transparant

De lancering van SEAL-ALL® XT 8, onze gebruiksklare lijm- en voegkit (MS POLYMEER), is een groot succes. We krijgen heel wat positieve feedback over de kwaliteit van de varianten in grijs en wit. Daarom breiden wij ons assortiment uit met transparant en zwart. Handig voor de vakman om te verlijmen en af te kitten met de gepaste kleuren.

Zelfde kwaliteiten, andere kleuren...

Meer info

P.T.B.-COMPAKTUNA - Silicone SN & NA

15/11/2012 - Silicone SN & NA: Afdichtingskit voor sanitaire toepassingen en voor natuursteen

De kwaliteit van onze afdichtingskit P.T.B.-SILICONE SN voor het elastisch afdichten van uitzettingsvoegen is opgewaardeerd tot P.T.B.-SILICONE SN & NA, waarbij deze nu ook zonder meer geschikt is voor natuursteen.

P.T.B.-SILICONE SN & NA is speciaal ontwikkeld voor het afdichten in contact met natuursteen (marmer, blauwe hardsteen,...) waarbij nagenoeg geen randvervuiling optreedt...

Meer info

P.T.B.-COMPAKTUNA - Lijmwijzer

23/07/12 - Lijmwijzer: Handig hulpmiddel voor de tegelzetter

Er zijn veel verschillende soorten tegellijmen, waardoor het niet gemakkelijk is om de juiste keuze te maken. Als praktisch hulpmiddel voor de tegelzetter heeft P.T.B.-COMPAKTUNA een lijmwijzer opgesteld die helpt om de beste lijm te kiezen voor je project.

Meer info

10/05/12 - SEAL-ALL<sup>®</sup> XT 8 – Verlijmen op moeilijke ondergronden

10/05/12 - SEAL-ALL® XT 8 – Verlijmen op moeilijke ondergronden

Meer en meer worden ons probleemgevallen voorgelegd waar men dient te verlijmen op een moeilijke ondergrond. Hier biedt SEAL-ALL® XT 8 de oplossing. SEAL-ALL® XT 8 is een gebruiksklare lijm- en afdichtingskit (MS POLYMEER) die toelaat te verlijmen en af te dichten voor allerhande bouw- en constructietoepassingen.

SEAL-ALL® XT 8

P.T.B.-CLEANER BIO

01/05/12 - P.T.B.-CLEANER BIO – Reinigen van terrassen en opritten

Voor het reinigen van de atmosferische vervuiling van terrassen en opritten is P.T.B.-CLEANER BIO ontwikkeld. P.T.B.-CLEANER BIO is een vloeibaar milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen en verwijdert alle vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong. P.T.B.-CLEANER BIO is het ideale reinigingsmiddel voor alle buiten oppervlakken. Breng P.T.B.-CLEANER BIO aan en doe verder niets, de enzymen en de natuur doen het werk voor u. Wanneer men de natuur zijn werk laat doen (regen en wind) d.w.z. "ZONDER SCHROBBEN" en afhankelijk van de graad en aard van de vervuiling/verontreiniging wordt het maximale resultaat reeds na enkele weken bereikt.

P.T.B.-CLEANER BIO

09/09/11 - Overnachten in een kerk dankzij P.T.B.

Enkele jaren terug opende in hartje Mechelen het prestigieuze Martin's Hotel. De voormalige Minderbroederskerk werd toen volledig omgetoverd: authentieke elementen werden behouden, maar voorzien van een ultramoderne toets.

Bij het realiseren van de badkamers werd gebruik gemaakt van P.T.B.-MEMBRAAN WATERDICHT en FLEXcement®.

Meer info

05/08/11 - Mozaïek in het Pierkespark

In het Gentse Pierkespark - het sociaal-culturele hart van de Brugse Poort - heeft de groendienst van Stad Gent een gigantisch mozaïekpark bij elkaar gepuzzeld. Looplijnen en zitbanken in kleurrijke golven brengen nu een zuiderse sfeer in het park.

In totaal 179 m² mozaïek werd verlijmd met P.T.B.-PASTAFIX en opgevoegd met P.T.B.-JOINT HY.

Meer info

09/03/11 - Voegen zonder voeg

Voor het opvoegen van kleiklinkers, heeft P.T.B.-COMPAKTUNA® in samenwerking met WIENERBERGER (TERCA-KLEIKLINKERS) een voeg ontwikkeld die de natuurlijke charme van kleiklinkers benadrukt, en een meer duurzaam karakter geeft.

Meer info

Close

Info aanvragen over HOME