P.T.B. Compaktuna

Nieuwsitems 2014

1483_detail.jpg

P.T.B.-BETON NM RAPID: de snelste betonmortel, nu ook in plastic verpakking

 

Onze supersnelle gebruiksklare betonmortel P.T.B.-BETON NM RAPID is vanaf heden verkrijgbaar in een duurzame plastic verpakking van 25 kg. De nieuwe verpakking is zeer stevig, garandeert een lange bewaartermijn en is bestand tegen een fikse regenbui. Tevens zijn de zakken voorzien van een full-color bedrukking, foto's en een werkwijze in 3 talen. Er is tevens een QR code aangebracht om de volledige productfiche snel binnen handbereik te hebben.

 

Ontdek hier de vele voordelen van onze plastic zakken.

 

P.T.B.-BETON NM RAPID

1484_resized_detail_150_0_0_1_1.png

FLEXcement® RAPID nu ook beschikbaar in handige 5 kg plastic verpakking met handvat

 

Deze tegellijm van de beste kwaliteit, type C2 FTE S1, waarbij de betegelde ruimtes reeds na 3 uur kunnen betreden worden, is nu ook verkrijgbaar in een 5 kg plastic zak met handvat.
De nieuwe verpakking is zeer stevig, garandeert een lange bewaartermijn en is bestand tegen een fikse regenbui. De plastic zakjes worden liggend getransporteerd en kunnen rechtstaan in het rek. Tevens zijn de zakjes voorzien van een full-color bedrukking, foto's en een werkwijze in 3 talen. Er is tevens een QR code aangebracht om de volledige productfiche snel binnen handbereik te hebben.

 

FLEXcement® RAPID

1485_resized_detail_150_0_0_1_1.png